Skip to content Skip to footer

İnsan Kaynakları

İNSAN KAYNAKLARI

Arta Ekibinin
Bir Parçası Olmak?

Arta Tekstil, sadece kaliteli tekstil ürünleri üretmekle kalmayıp aynı zamanda sürdürülebilirlik ilkesine büyük bir önem veren bir firma olarak öne çıkıyor. Ekolojik dengeyi koruma, etik üretim ve sosyal sorumluluk ilkelerini benimseyerek, tekstil sektöründe bir fark yaratma hedefine odaklanan Arta, bu vizyonuyla sektörde öncü bir konumda bulunuyor
İnsan Kaynakları departmanımız, bu özverili ve yenilikçi anlayışa sahip bir ekibin bir parçası olma fırsatını sunuyor. Arta ailesinin bir üyesi olarak, sadece kariyerinizi değil, aynı zamanda dünyanın sürdürülebilir bir geleceğe doğru evrilmesine katkıda bulunma şansını da yakalayacaksınız. İnsan merkezli bir yaklaşıma sahip olan Arta Tekstil, çalışanlarının gelişimine büyük bir önem verirken, onları birer lider olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Eğer siz de sürdürülebilirliği bir yaşam tarzı olarak benimseyen, yeniliklere açık, dinamik ve vizyoner bir ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, Arta Tekstil’in İnsan Kaynakları sayfasındaki pozisyonlara göz atmayı unutmayın. Arta’da kariyer yaparak, sadece tekstil dünyasında değil, aynı zamanda dünya genelinde olumlu bir değişimin parçası olabilirsiniz.

    Özgeçmiş Dosyanız ( CV ) - Lütfen yalnızca .doc veya .pdf formatında dosya yükleyiniz.

    Inspired by Nature
    Crafted by ARTA

    Adres
    MERKEZ / SHOWROOM Fatih Cad. Kızılağaç Sok. No: 8 Merter 34169 İstanbul – Türkiye
    FABRİKA

    Velimeşe OSB 202 Sk. No: 4 Ergene
    59850 Tekirdağ – Türkiye

    İletişim

    arta@arta.com.tr

    +90 212 637 22 50

    arta@arta.com.tr
    +90 282 676 44 36

    Arta Tekstil © 2023. All Right Reserved.